MiikkaKristianSatama Tulit niin kuin laiva.

Hyvä Jussi...

Vuonna 2008, silloisella työmaalla luin keltaisesta lehdestä ”Ääriharava”-jutun, joka kertoi bloggaajasta nimeltä Jussi Halla-aho. Sinusta. Tutustuin blogiisi, ja aloin kiinnostua politiikasta. Parikymppisen miehenalun kiinnostuksen herättäminen on jo saavutus sinänsä. Annoit esimerkin siihen, miten kyseenalaistaa ja käsitellä avoimesti asioita, joista vaietaan.

 

Olet tehnyt merkittävän pioneerityön suomalaisessa poliittisessa kentässä rakentamalla tähänastisen urasi pitkälti sosiaalisen median kautta. Tuo asia on jäänyt vähälle huomiolle. Tämä uuden viestinnän valjastaminen on mahdollistanut osaltaan sen, että ilmaista mainosta ja näkyvyyttä asialle on tullut miljoonien eurojen edestä. Samaan aikaan vanhat puolueet ovat kahlanneet vaalirahakohussa. Olet uuden ajan poliitikko.

 

Kielitieteilijänä uhrasit yliopistourasi valitsemalla "väärät mielipiteet", ja etenkin olemalla avoin niistä. Moni pelkää vieläkin menettävänsä työnsä tai jotain muuta tärkeää, kertomalla rehellisen perustellunkin mielipiteensä. Olit rohkea, ehkä jääräpäinenkin. Valitsit kivisen tien, ja onnistuit. Sinusta tuli Helsingin kaupunginvaltuutettu, kansanedustaja ja viimeisimpänä europarlamentaarikko. Tarina on hieno ja meitä muita rohkaiseva jo nyt, mutta se on vielä kesken.

 

Olet keskeisimpiä yksittäisiä hahmoja Perussuomalaisen puolueen nousussa, ja myös tunnetuimpia poliitikoita koko maassa. Kiistattomia äänestyslukuja voi kaivaa esiin vuoden 2007 eduskuntavaalien tuloksista lähtien. Olet joka vaalissa mennyt omilla äänilläsi eteenpäin, sekä antanut muille työntöapua. Olet haravoinut puolueelle vain väistyvää puheenjohtaja Timo Soinia vähemmän ääniä.

 

Ikävä kyllä viime aikoina olet jämähtänyt. Brysselissä on moni muukin jäänyt piiloon, vaikkei ole epäilystä, ettetkö olisi hyvää työtä jatkanut. Suomeen on näkynyt lähinnä jo hiukan paikallaan jumittava Jussi, itseääntoistavine somepäivityksineen. Onkin aika ottaa seuraava askel. Eteenpäin - kotimaan hallitukseen.

 

Jussi Halla-aho asetu ehdolle Perussuomalaisen puolueen puheenjohtajaksi. Todista ennakkoluulot vääriksi. Äläkä anna pelolle valtaa. Puolue tarvitsee rohkean suunnannäyttäjän keulaansa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Kyllä mielipiteet on hyviä Halla-Aholla. On vain iso mutta. Muut puolueet on sitoutunut Suomen Valtion allekirjoittamiin sopimuksiin
mitkä on eduskunnan enemmistö äänillä hyväksytty.

Siihen "muttaan" se Soininkin "Piikki kiinni heti-12" loppui kun Kreikan III-Tukipaketin 86 Mrd hyväksyi PS äänillä.

Soini:" Mutta kun se on niin vaikeeta kun kyse on myös turvallisuudesta"!
IL

Käyttäjän MiikkaKristianSatama kuva
Miikka Satama

Kyllä siellä liikkumatilaa on ilman radikaaleja toimia. Miettii millaisia vetoja valtapuolueet ovat lähihistoriassa suorittaneet. Kesyynnytty liikaa vain. Ryhtiä.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Suomea kun sitoo sopimukset mitä Valtio Suomi EU-maana on sopinut.
Ei siis mikään puolue yksinään vaan Valtio. Ja valtiotahan hallitukset edustaa enemmistönä eduskunnassa.Kansan vaaleissa antamalla valtakirjalla.

http://europarlamentti.info/fi/Euroopan-unioni/Per...

Käyttäjän MiikkaKristianSatama kuva
Miikka Satama Vastaus kommenttiin #3

Jep, ja osan vastoin valtion perustuslakia.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela Vastaus kommenttiin #4

Jotka moni on tehty Lissabonin sopimuksella.
EU lait ohittaa kansalliset lait.
Lähde:
EU tiedote

Myös maahanmuutosta täällä tehdyt vanhat lait.

http://www.europarl.europa.eu/atyourservice/fi/dis...

Käyttäjän MiikkaKristianSatama kuva
Miikka Satama Vastaus kommenttiin #5

Minen ole Unioniin liittynyt. Ja aika farssi olis sinne meno. Suurempi tragedia toki on se miksi Unioni on muuttunut. Se on kuin kultainen aviomies joka ryyppää ja lyö. Silloin avioero tulee kyseeseen ja sen tulee olla vaihtoehto vaikka olisi mikä sakramentti joillekin.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

En ole minäkään tavannut Jussi Halla-ahoa, mutta se mitä olen hänestä lukenut ja haastatteluja kuunnellut, poikkeaa täysin valtamedian hänestä fasistina ja oikeistokiihkoilija antamasta kuvasta.
Hän puhuu selkeästi, johdonmukaisesti, rauhallisesti, perustellusti ja valtiomiesmäisesti. Toisin kun häntä nälviä, syystä tai toisesta, haluavat toimittajat! Ehdottomasti suomen huippua edustava poliitikko tänä päivänä. Häntä voisi hyvin verrata tasavallan presidenttiin Sauli Niinistöön.

Käyttäjän MiikkaKristianSatama kuva
Miikka Satama Vastaus kommenttiin #8

Jussi on huikea kaveri. Sellaisia yleensä alas revitään.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #9

"Ihminen on Ilvesheimo", kirjotteli Eino Leino.

Käyttäjän PasiRipari kuva
Pasi Ripari Vastaus kommenttiin #8

Tässä olisi dokumentin paikka. Se kokemus kun valtamediaa seuranneena menee ensimmäistä kertaa todistamaan tätä 'ihmishirviötä' haastattelussa, ja joutuu häpeän valtaan siitä miten me kohtelemme vaisua, fiksua ja hyvin asiansa perustelevaa ihmistä näin. Yksi niistä monista kokemuksista, jotka raottavat "sivistyksen" verhoa ja näyttävät mitä takana on.

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen

"Miettii millaisia vetoja valtapuolueet ovat lähihistoriassa suorittaneet."

Ihan hyvin nämä nykyiset valtapuolueetkin vetävät. Ennen vaaleja ei esimerkiksi koulutuksesta saanut leikata. Vaalien jälkeen koulutuksesta leikattiin.

Sinänsä on aika huvittavaa, että suurenpuoleinen, hallitusvastuussa oleva eduskuntapuolue ei jostain syystä kelpaa "valtapuolueeksi". Jos ps ei ole vallassa, miten vallassa sitten oikein ollaan?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

No eipä tule Halla-Ahosta puheenjohtajaa, ja jos tulee, niin sitten seuraa se ikuinen oppositioasema, josta ei saa mitään aikaan, huutoa ja mekastusta, mutta ei valtaa.

Tosin ei mikään muutu vaikka demarit vaalit voittaisivatkin, siellä on kuitenkin kokoomus tai keskusta kaverina, eli aivan sama meno jatkuu, verotusta kyllä nostetaan ja sillä kuvitellaan sitten maailman pelastuvan.

Yksikään valtio maailmassa ei ole menestynyt veroja korottamalla, mutta kun hallituksessa on demarit, niin missään tapauksessa ei tulla rakenteihin kajoaamaan.

No sitä saadaan mitä kansa haluaa, ja kun eduskuntavaaleista on kulunut puoli vuotta alkaa äänestäjät kyselemään demareidenkin vaihtoehtojen perään, siinä sitä sitten selitellään.

Sitten ei pääse kenenkään selän taakse, jos on pääministeripuolue, hauskaa kohellusta on taas tiedossa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jussi Halla-aho on haastettu ja perussuomalaiset on haastettu by Hirvimäki ihan uuteen suuntaan osaltaan -

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2329...

Copypastella blogistani: "Jussi Halla-ahon ajatus siitä, mitä hän ajaa perussuomalaisten visioksi – ”Perussuomalaisista tehdään haitallista maahanmuuttoa vastustava protestipuolue.” Kirjoitin omaan päivitykseeni asiasta näin: ”Puolueen keihäänkärki olisi hänen johdollaan kyllä terävä, mutta keihäitä olisi tasan yksi. Minä luulin, että maassa on paljonkin isoja ongelmia, joita valtapuolueet eivät tuo esille!?” Voisin lisätä, että ei Jussi Halla-aho kaikessa ole väärässä, mutta tuossa hän on väärässä jos isänmaamme kehittämistä ajatellaan – ja minäkin vastustan haitallista maahanmuuttoa!"

Toimituksen poiminnat