MiikkaKristianSatama Tulit niin kuin laiva.

Tie helvettiin on huonossa kunnossa

On se nyt vaan aika huvittavaa seurata kun PS-nestori Vistbackakin jaksaa nostaa maahanmuuttokysymysten edelle tiestöasiat sun muut vastustaessaan Halla-ahon mahdollista valintaa puheenjohtajaksi. Myös moni muu "parempi ja monipuolisempi" poliitikko on yhtynyt kuoroon. Viimeisempänä Ari Jalonen. Hän on ollut myös kiimainen tiestömies. Ja onhan näitä "tiemiehiä" enemmänkin. 

 

Maahanmuutto nykymuodossaan (laadultaan ja määriltään) on isoimpia poliittisia kokonaisuuksiamme. Kallista julkisektorille sekä vaikuttaa ympäristöön monilla eri tasoilla. Maahanmuutto laadullisesti ja määrällisesti tiukasti kontrolloimattomana on esimerkiksi yksi tekijä peruskoulujemme ongelmissa. Yksi vähemmän tuossa urakassa olisi hyvä juttu. Osaltaan työvoiman tarjonnan ohjailu on taasen merkittävintä työvoiman etupolitiikkaa. Tämä ei ole oikein ulottunut Ay-liikkeeseen ja sen jäseniinkään. Onko sittenkään ihan pikkujuttu kyseessä? Ja onko siirtolaispaine hellittämässä tulevassa? Ja missä on muuten se selvitys maahanmuuton kustannuksista?

 

Toki on muitakin hyvin tärkeitä osa-alueita. Olen kuitenkin ollut ja olen jatkossakin sitä mieltä, että tämä toisille isompi ja toisille pienempi maahamuuton kokonaisuus on laitettava kuntoon - nyt. On helppo äänestää ilman viimeisintä Manchesterin terroritekoakin Jussi Halla-ahoa puheenjohtajaksi. Siinä on signaalia ja tarvittava pysäkki u-käännöstä varten.

 

Laitetaan tämä  yksi asia kuntoon nollan sijasta. Ja se tulee tehdä vaikka oppositiosta käsin, kunhan homma tulee hoidettua. On hienoa, että meillä on poliitikkoja, joilla päämäärät on tiedossa. Ne minne haluaa tiensä vievän ja minne ei. Tiemiehiä huolettaa lähinnä se tien kunto ja toisaalta se, että saa matkansa taittaa "hallitusaudin" takapenkillä. Maahanmuuttoa rajoittamalla voidaan käyttää myös niitä autoilun veroja enemmän niihin teihin eikä kulttuuriluotseihin, jotka kertovat, että on vain yksi tie. Sen tien nimi on Hyvien aikomusten tie.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

''Tie helvettiin on huonossa kunnossa''

Luin jostain, että se on lavea ja kullalla silattu. Onko kelirikko?

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Helvetissä kaikki muuttuu rahaksi. Mitään tietä sinne ei enää tarvita.

Käyttäjän PenttiFabritius kuva
Pentti Fabritius

Odottelen kanssasi sitä selvitystä siitä maahanmuuton kustannuksista.Ei ole näkynyt.

Käyttäjän MiikkaKristianSatama kuva
Miikka Satama

Päässy vallan unohtumaan, vaikka hallituksessa pitäs olla.

Toki tieto lisäisi tuskaa aivan liikaa. Suattaisi pari peräpäätä revetä liikaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset