MiikkaKristianSatama Tulit niin kuin laiva.

Jos ei heilaa hallantaina, niin ei koko kesänä - heilausvideo

Kuvaamani video puoluekokouksesta Halla-ahon voiton hetkeltä on näemmä saanut valtakunnanhuomiota ainakin Ylellä ja Aamulehdessä. Ylelle vastasinkin tuossa ehtooll,a kun töistä pääsin, että video on kuvaamani ja myönnyin myös, että tuon saa mainita. Videota en ollut kuitenkaan kauhean tarkkaan katsonut. Joku muu oli sen facebookistani bongannut, muka löytänyt jotain ja vienyt eteenpäin. Jaoin videon lauantaina ennen kahta Facebookiini.

 

En ainakaan nähnyt kokouksessa mitään heilaamisia. En videossani ainakaan niin, että voisi varmaksi osoittaa, kun kameran liike on niin nopeaa ja sotkee kuvaa. Olen hyvin varma, että edessäni istunut tyyppi ei ainakaan heilannut. Olisi se silmään pistänyt. Tätä tukee myös video. Tapahtumista takanani en ole niin varma. Toki en epäile, etteikö kokoukseen olisi heilaava pölhö mahdollisesti voinut eksyä. Iso joukko kuitenkin johon mahtuu kaikkia.

 

Heikot ovat kyllä Elon porukoiden selkänojat. Heilaamista, junttaamista ja salajuonia. Synnittömät etsii kiviä joilla heitellä. Vallankaappaus kyseenalaisin keinoin taasen on kaukaa haettua ja etenkin kun huomioi Terhon kampanjan pelottelu- ja junttameningin kulisseissa. Elon heikkoa äänisaalista kyllä ihmeteltiin kokouksessa. Mahtoi olla kova paikka hänelle. Kriisityöntekijät kokouksesta puuttui. Niille olisi ollut tarvetta monen kohdalla. Ehkä kun aikaa kuluu joillekin voi tulla mieleen että tulikohan lyötyä yli.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

"Kas Karjalasta heilin minä löysin"

Olen odotellut koko päivän tilaisuutta sanoa tuo.

Tässä nyt käytin sen. Samalla vinkkinä etsijöille.

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Hyvä. Katsoin videon ja otan kantaa kun siitä kerran on puhetta, että oliko natsitervehdys vaiko ei. Sen ruskeatakkisen miehen käden ojennus vastaa natsitervehdystä, siitä ei ole epäilystäkään. Peukalo ei tosin ole kiinni etusormessa, pieni virhe siis. Mutta tarkoittiko hän sitä, se on sitten toinen asia. Harva ihminen kuitenkaan ojentaa kätensä tuolla tavalla, sillä usein voiman näyttö tapahtuu käsi nyrkissä, ei kämmen suorana. Tämän tervehdyksen löytää videolta sen jälkeen kun kamera on käynyt epäselvästi ( tulosten selvettyä ) lattialla ja palannut kuvaamaan näyttöruutuja. Sama mies on siinä edessä jälleen. Käsi ja kämmen suoraan ylöspäin.

Toimituksen poiminnat