Parikymmentä kansanedustajaa on ihan ostettavissa

Ensimmäinen loikkarin palkintovirka julkistettiin juuri Ylellä. Hanna Mäntylä siirtyy Eurooppa Neuvostoon erityisasiantuntijaksi. Tehtävä painottuu nuorisokysymyksiin sekä syrjinnän ja syrjäytymisen ehkäisemiseen. Vitsikästä. Täten eroaa kansanedustajuudestaan. Tilalle kansanedustajaksi nousee Matti Torvinen, joka on loikkareille mieleen. Win-win. Ja pikkasen korruptoitunutta menoa. Perussuomalaisen puolueen opportunistiosasto näyttää sarvensa ja hampaansa.

 

Kyllä parillekymmenelle palkintovirat järjestyy kotimaasta tai ulkomailta. Tässä suomidemokratian kuva. Aletaan odotella seuraavia. Paljonko EU:kin laittaa yhteistä rahaa palamaan voiteluvirkoihin, jotka takaavat sen että EU-brokratia saa paisua? 

 

Kuinka vaan mahtaa käydä Sinisen Tulevaisuuden? Ei uudella puoluehankkeella ketään ole ostettu saati vakuutettu se on varma. Palkintovirkoihin lähtee osa loikkareista ja tiedä vaikka joku loikkaisi vielä toisenkin kerran. Tyhmenpikin tajuaa, että puoluehankkeen tie tulee olemaan kivinen. Loppuviimeksi se on yksi muiden puoluehankkeiden joukossa – ei organisaatiota, ei mittavaa jäsenistöä eikä varoja. On kuitenkin hienoa, että on vaihtoehto. Se vähä mikä tässä vyyhdissä on oikein, niin se on puoluehanke.

 

Kansanedustajuuden kriisin äärellä olemme osaltaan. Kansanedustajuuden tulee olla poliittisen uran kruunu ei mikään ponnahduslauta virkoihin. Vaikka olisi ikänsä oppositiopoliitikko sen tulee olla kunnioitettava vakanssi, koska silloin omaa listavaalissa listan ja valitsijoidensa mandaatin. Perussuomalaisista irtaantuneillekin oppositio oli kunniallista, niin kauan kun päästiin maulle hallituspolitiikasta, ja etenkin sen palkinnoista. Ei olekaan kumma, että hallituspolitiikka on mitä on, vaikka hallituspohja vaihtelee, kun on voiteluaineet kunnossa. Pahasti on vialla systeemissä ja kyllä kansanedustajissakin.

 

Olen tätä menoa vastaan ja siksi perussuomalainen ja EU-kriittinen. Ikävä kyllä meillä ei ole antaa uskollisesta palveluksesta palkintovirkoja. Teen ainakin politiikkaa periaatteesta. Paremman tulevan eteen. Uskon myös siihen, että muissa puolueissa on samaa henkeä. Toivottavasti tämä näytelmä avaa silmiä, ja aina vain aiheellisempi kritiikki nostaa päätään läpileikaten ihmismassan, joka tuntee touhun nahoissaan.

MiikkaKristianSatama
Perussuomalaiset Pori
Ehdolla kuntavaaleissa

Vapaus, vastuu ja suora demokratia

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu